Nova vest
Vaterpolo 1

28.7.2024.

14:45

Stevanović: "Trebalo je to da završimo i ranije"

Vaterpolsti Srbije nisu oduševili na otvaranju Olimpijskog turnira, jer su posle velike drame slavili protiv Japana sa 16:15.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/IMAGO

Zbog toga posle meča selektor vaterpolista Uroš Stevanović smatra da treba da se analizira duel protiv Japana i da se već okreću okršaju u drugom kolu protiv Austraije.

"Ušli smo u utakmicu kako treba, otvorili smo na pravi način. Japan ima specifičan stil vaterpola, kom moraš da se prilagodiš. U nekim trenucima smo žurili, izlazili iz dogovora, ali to je za analizu. Pobeda je najvažnija, pobedili u prvom kolu. Okrećemo se već utakmici sa Australijom. Pobedom sam zadovoljan, igrom u nekim delovima. Trebalo je to da završimo i ranije. Razumem da u ovakvoj utakmici imamo toliko izbačaja, ali ne razumem da ekipa Japana nema nijedan kontrafaul celu utakmicu zbog njihovog stila igre", rekao je Stevanović i dodao.

"Australija je tradicionalno nezgodan protivnik i na OI i ma SP, imali smo duela koje smo okretali. Mislim da treba da pristupimo kao i protiv Japana. Poznajemo ih sa turnira u Šapcu, nema iznenađenja. Ušli smo u turnir pobedom, bilo bi lepo da pobedimo i Australiju".


 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu