Nova vest
Tenis 7

6.8.2024.

11:23

Đoković poslao poruku Srbima VIDEO

Novak Đoković opet se oglasio emotivnom porukom posle osvajanja zlatne olimpijske medalje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Đoković je istakao važnost ove titule koju je posvetio svakom Srbinu.

"Nikad nisam mogao da odustanem od sna o osvajanju ove zlatne medalje, kao što narod u Srbiji nikad nije odustao od mene. Zajedno, verovali smo u nemoguće. Iako sam ja taj koji drži ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da pripada svima nama", napisao je Đoković na Instagramu.

"Predstavljanje naše nacije je najveća čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život – ništa ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog vas. Ovo je za vas. Hvala vam", dodao je olimpijski šampion uz emodži srca.

On je uz poruku objavio i video u kojem se podsetio svojih prvih koraka, preko nošenja barjaka na prethodnim OI, do porodice koja je stalno bila uz njega sve do trenutka kada je osvojio OI.

"Bog je uz mene. Bog mi je dao ovo i veoma sam zahvalan. Jer ja verujem da se sve u životu događa s razlogom. Trudio sam se da koristim svoj životni poziv da nosim svoj krst časno i predstavljam svoju zemlju i porodicu kako bih se odužio svojim roditeljima i ljudima koji su bili uz mene od detinjstva, podržavali me i naravno mojoj ženi i deci. Život se menja, evoluira, raste i razvija. Uživam u životu što je više moguće i koristim što je više moguće".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu