Nova vest
Tenis 18

27.7.2024.

21:47

Nadala naljutilo pitanje o Đokoviću: Ko to kaže?

Rafael Nadal, španski teniser, oglasio se nakon plasmana u narednu rundu Olimpijskih igara.

Izvor: telegraf

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Adam Ihse

Oni su u prvom kolu savladali Maksima Gonzalesa i Andresa Moltenija iz Argentine sa 7:6 (4), 6:4 za sat i 49 minuta igre.

Španski dubl je izbacio šeste nosioce, za oduševljenje publike na stadionu "Filip Šatrije".

Nakon meča je upitan da li je spreman za "poslednji ples" sa Novakom Đokovićem.

"Ko je rekao da je to poslednji ples, ko to kaže", besno je rekao Nadal.

Svoje utiske podelio je i veteran Rafael Nadal, miljenik francuske publike, koja ga je na pravi način dočekala na "Šatrijeu".

"Osećao sam se dobro danas i sigurno uz Alkarasa, uradiću sve da donesemo medalju Španiji, hvala Francuzima na podršci. Predstavljati Španiju na Olimpijskim igrama u ovoj kombinaciji je fantastično. Sa ovom pobedom smo dobili šansu da sanjamo još malo. Igrali smo dobro kao tim, to što je Karlos bio uz mene mi je davalo mir i samopouzdanje. Treba da uživamo u ovom danu i da nastavimo dalje", rekao je Nadal.

Da li će igrati singl?

"Ne znam, razgovaraću sa timom. Donećemo odluku koja je najbolja za nas kao ekipu, kako bismo imali najveće šanse da donesemo medalje Španiji. Da povećamo šanse da se to dogodi. Nekada je manje više. Sutra ćemo doneti odluku a li ću igrati ili ne, moram da razgovaram sa svima", dodao je Nadal.

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu