Nova vest
Odbojka 11

8.8.2024.

17:58

Atanasijević: "Hvala Srbijo što si dozvolila da se 242 puta naježim"

Aleksandar Atanasijević, dugogodišnji odbojkaški reprezentivac Srbije, oglasio se emitoivnom porukom posle vesti o povlačneju iz nacionalnog tima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/LORIS CERQUIGLINI

Olimpijske igre i meč sa Kanadom su bili poslednji za popularnog Batu, koji je odmah potom izjavio da je sa reprezentacijom završio.

"Dugo sam razmišljao šta mogu da napišem, da ne budu fraze i da zaista opiše na pravi način ono što osećam. Kada počneš da treniraš još kao dete, imaš samo jedan san, da obučeš dres reprezentacije i dođeš u priliku da se boriš za medalje za svoju zemlju. Hvala ti Srbijo što si mi dozvolila da 242 puta naježim slušajući himnu. Ovaj trenutak je došao brže nego što sam mogao da zamislim. Bilo je lepih i manje lepih trenutaka, ali je uvek bilo posebno biti deo kolektiva koji se vraća kući sa medaljom i grli ljude koje voli", napisao je Atanasijević i dodao:

"Hvala svakom saigraču, treneru, članu stručnog štaba, navijaču na pravljenju ovog puta nezaboravnim. U meni ćete zauvek imati najveću podršku, kao što ste je i meni pružili. Hvala, Srbijo."

Sa reprezentacijom je bio šampion Evrope 2011. i 2019. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Atanasijevic (@aleksandar.atanasijevic__14)

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu