Nova vest
Košarka 21

7.8.2024.

9:20

Embid: "Srbija – Australija? Zaspao sam u drugoj četvrtini"

Džoel Embid nije gledao četvrtfinalu utakmicu između Srbije i Australije gde su "orlovi" zabeležili najveći preokret u istoriji Olimpijskih igara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/Jamie Squire/Pool Photo via AP

Polufinale Srbija igra protiv Amerike. Taj duel je zakazan za četvrtak od 21 sat, a Džoel Embid je svestan da će biti teško.

"Biće sve teže i teže. Tako da ne možemo to da shvatimo olako jer smo ih ubedljivo pobedili u prve dve utakmice. Biće drugačiji način razmišljanja, pobeda ili idite kući. Tako da ćemo se potruditi da budemo fokusirani, da pratimo plan igre i da ga prenesemo na teren", rekao je Embid.

Utakmicu između Australije i Srbije nije gledao. Kaže, zaspao je.

 

"Dremao sam. Mislim da sam zaspao u drugoj četvrtini. Tako da nisam mogao da gledam kraj".


Prokomentarisao je i odluku da nastupa za SAD, a ne Francusku, te i činjenicu da nije baš dobrodošao među navijačima u toj zemlji.

"Dobar je osećaj, samo je bitno da dobro igram sa timom i sve ide svojim tokom. Dobro je i zabavljati se. Zato što na kraju dana morate nešto da izvučete iz ovog iskustva. Ako navijači žele da me napadnu, odgovoriću im", poručio je.

Na kraju, prokomentarisao je Brazil i otkrio da je jedna strana porodice bila protiv njega.

"Imaju nekoliko mladih momaka. Zavoleo sam Brazil. Moja žena je Brazilka. Dakle, cela strana porodice je bila protiv mene", zaključio je Embid.

Podeli:

Komentari 21

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu