Nova vest
Fudbal 2

27.7.2024.

18:08

Milan Mandarić već ide iz Vojvodine

Biznismen Milan Mandarić napustiće funkciju u Fudbalskom klubu Vojvodina posle samo četiri meseca borvka u tom klubu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Prema navodima Sportkluba, došlo je do razmimoilaženja u određenim stavovima sa delovima uprave kluba, pa je Mandarić rešio da "digne sidro" iako je maltene tek zaseo u fotelju.

On je u klubu obavljao potpredsedničku ulogu.

Bio je i u Upravnom odboru novosadskog superligaša.

U Vojvodini su dugo čekali njegov dolazak. I pre nego što je konačno došao u nekoliko navrata pre toga je bio "nadomak" preuzimanja određene uloge u klubu, međutim "ljubav" dve strane nije dugo potrajala.

Mandarić je bio impresioniran onim što je zatekao po dolasku u Vošu ali je već neko vreme i razočaran jer je njegova uloga marginalizovana.

"Ne mogu da verujem kakve uslove ima Vojvodina. Takvih nema mnogo u Engleskoj. Velika mi je želja da se razvija omladinska škola, što je bio uvek moj prvi zadatak u svakom klubu u koji sam dolazio. Takođe, važno mi je da ostvarimo pravi dijalog sa navijačima, da ih vratimo na tribine, jer su oni jedni od glavnih segmenata našeg partnerstva. Svi mi ovde smo partneri i imamo isti cilj, a to je da budemo najbolji u onome što radimo i da vratimo Vojvodinu tamo gde pripada, da se bori za trofeje i da bude priznata u Evropi. Biće mi veliko zadovoljstvo da pomognem u tome, hvala vam na ukazanom poverenju, nadam se da vas neću razočarati", poručio je Mandarić sa skupštinske govornice delegatima 26. marta.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu