Nova vest
Atletika 1

4.7.2024.

10:05

Hrvatica frustrirana zbog Igara: "Je li potrebno poneti i alat za lov?"

Hrvatska olimpijka Sandra Elkasević, nekada Perković, požalila se na uslove na sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu koje se otvaraju 26. jula.

Izvor: Klix.ba

Profimedia/Domenico Cippitelli / LiveMedia / DPPI

Dvostruka olimpijska šampionka u bacanju diska se na Instagramu pobunila zbog smeštaja koji će dočekati sportiste u olimpijskom selu.

"Kreveti i stolovi od kartona, sobe bez adekvatnog sistema rashlađivanja? Je li to san svakog sportiste?! Nakon godina treniranja, odricanja i sanjanja kako jednom postati olimpijac, kako s ponosom braniti boje 'Lijepe naše', sve to ostvariš i onda završiš u kamenom dobu. Kratak upit za organizatore, je li potrebno poneti i alat za lov? Kako bismo imali pravo na hranu?", poručila je ogorčena Sandra.

Organizatori su odlučili da u prostorijama neće biti klima uređaja kako bi se smanjio negativan uticaj na okolinu, a neke od reprezentacija su odlučile same da reše taj problem.

Doneli su vlastite klima uređaje u Pariz kako bi olakšali boravak svojim olimpijcima u glavnom gradu Francuske jer se očekuje da će temperatura biti iznad 32 stepena.

Olimpijske igre će početi 26. jula i trajaće do 11. augusta.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu