Nova vest
Vaterpolo 7

12.8.2024.

13:29

Dušan Mandić: "Hvala Novaku, ušao je na vrata i održao je govor od srca"

Srpski vaterpolista Dušan Mandić se posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Parizu zahvalio Novaku Đokoviću.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Srpski vaterpolisti doputovali su u Beograd gde su održali konferenciju za medije nakon trećeg uzastopnog olimpijskog zlata.

Nikola Jakšić je prethodno pomenuo jedan govor Novaka Đokovića u Olimpijskom selu koji je vaterpoliste motivisao da osvoje zlato, a sada je o tome govorio i Mandić.

"Bilo je uspona i padova, jako težak momenat bio je psole poraza od Australije. Nismo ličili na sebe, taj poraz nas je baš duboko dotakao. Možda i nešto isprovocirao u nama. Moram i da se zahvalim Novaku, koji je tad došao da poseti olimpijce. Svi smo bili u sobi, razmišljali, ušao je na vrata i održao je govor od srca. To je doprlo do nas, dalo nam dodatnu motivaciju", rekao je Mandić i dodao:

"Još više smo uživali kada je on došao do dugo iščekivanog cilja. Lepa priča i za njega i za nas. Ne bih ulazio u detalje, ali pričao je o njegovim pobedama i porazima, šta je sve on prolazio. Osetili smo da je to istinito i iskreno".

Doček sa aerodroma "Nikola Tesla" mogli ste da pratite OVDE.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

8 h

Novo Sport Video Menu