Nova vest
Vaterpolo 3

11.8.2024.

17:27

Jakšić o govoru Đokovića: "Uzeli smo zlato, da li išta da pričam dalje?"

Kapiten vaterpolista Srbije Nikla Jakšić govorio je o poseti Novaka Đokovića u Olimpijskom selu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Da je Đoković bio u poseti kod vaterpolista Srbije posle poraza od Austalije, otkrio je Strahinja Rašović posle osvajanja olimpijskog zlata i pobede protiv Hrvatske.

"Osvojili smo zlato, da li išta više da pričam o njegovom govoru? Naravno da nam znači kad nam dođe takva legenda, najveći sportista na svetu. To što nam je rekao ostaje među nama. Čuvamo za sledeću OI", rekao je Jakšić.

Srbija je u finalu pobedila Hrvtasku 13:11 i uzela treće zlato u nizu.

“Pre svega, želim da čestitam ekipi Hrvatske na borbi. Zasluženo su bili u finalu. Međutim, najvažnije od svega je to što sam izuzetno ponosan na svakog svog saigrača, od prvog do poslednjeg. Mislim da smo zasluženo osvojili ovo zlato. Borili smo se i samo mi znamo kroz šta smo prolazili u prethodne dve godine. Ni u jednom trenutku nismo prestali da verujemo u ovaj uspeh, uspeli smo da se dignemo nakon svake utakmice i postanemo sve bolji, što nas je na kraju dovelo do zasluženog osvajanja zlata. Presrećan sam. Ovo su moje treće Olimpijske igre, ali bez sumnje, ove su mi bile najdraže, koliko god to zvučalo čudno, jer mislim da smo zaista uspeli da iz senke dođemo do zlata. Ponosan sam što mogu da budem kapiten ovakve ekipe i što imam priliku da igram sa ovakvim momcima. Nemam reči da opišem osećaj”, rekao je Nikola Jakšić

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

3 h

Novo Sport Video Menu