Nova vest
Vaterpolo 12

10.8.2024.

12:00

"Kada sam izgubio od Srbije bio sam najnesrećniji čovek na svetu, ovo je strašno šta rade"

Ivica Tucak, selektor vaterpolista Hrvatske, govorio je pred finale sa Srbijom na Olimpijskim igrama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Hrvatska je savladala Mađarsku u polufinalu i time zakazala meč za olimpijsko zlato sa "Delfinima", kojima je to treće zaredom.

Tucak je kratko prokomentarisao meč Srbije i Amerike, a onda se osvrnuo i na finale OI u Rio de Žaneiru, gde je upravo Srbija pobedila Hrvatsku.

"Da su SAD i Srbija igrali bilo koju utakmicu, a ne polufinalnu, Amerikanci bi dobili. No, Srbi znaju da igraju ovakve utakmice za medalju i biće teško u finalu. Mi smo došli ovde da postanemo olimpijski pobednici. Kada smo u Riju izgubili finale protiv Srbije, bio sam najnesrećniji čovek na svetu, ne shvatajući šta znači olimpijska medalja. Ovo je strašno šta ovi momci rade. Hoću zlato, moji momci hoće zlato. Otvorena su nam vrata raja", rekao je Tucak.

Tucak veruje da u finalu nema tajni.

"Znamo sve o Srbiji, znaju oni sve o nama. Ponavljam, uveren sam da imamo snagu, pitamo se i mi i protivnik, ostavićemo srce da uzmemo ovo zlato", dodao je Hrvat.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu