Nova vest
Vaterpolo 4

7.8.2024.

17:31

Vico: Neko to odozgo gleda sve

Reprezentacija Srbije izborila je plasman u polufinale velikom pobedom nad Grčkom od 12:11.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Golom Nikole Jakšića u poslednjoj sekundi slomljen je otpor Grka, pa "Delfini" sada čekaju boljeg iz okršaja SAD i Australije.

Posle meča, Nemanja Vico je bio veoma srećan.

"Istrošili smo emocije, čekaju nas još dve utakmice. Gledamo samo sledeći meč, Australija ili SAD, nismo uopšte razmišljali ni o čemu osim o Grčkoj. Dali smo poslednji atom snage na utakmici. Čestitao bih svojoj ekipi, nismo padali, verovali smo do samog kraja. Nadam se da će ovako u našu korist biti i u polufinalu. Hvala svima koji su verovali u nas. Ne znam, glupo mi je da više to govorim, ali stvarno mislim da neko odozgo to gleda. I sam žreb, i sve kako se namestilo posle ovakve grupe gde nismo dobro igrali. Srbija i s verom u Boga, nema šta drugo", rekao je strelac jednog gola za Srbiju.

Rekao je i da nema neku posebnu  želju kada je reč o protivniku za plasman u finale.

"Posle ovoga samo da se opustimo i onda ćemo razmišljati o tome. Siguran sam da ćemo u polufinalu dati i više nego sad, jer je finale OI san svakog sportiste. Presrećan sam i ispunjen, mnogo mi je drago što je ova ekipa prebrodila četvrtifnale", zaključio je Vico. 

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Naplaćivaće više

Apple je povećao cene za svoju uslugu zamene baterije, ali ne za sve iPhone 16 modele.

MacRumors

8:10

21 min

Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

16 h

Novo Sport Video Menu