Nova vest
Vaterpolo 3

5.8.2024.

13:45

Selektor Srbije o "onom" golu: "Sigurno nije odlučio" VIDEO

Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović sumirao je utiske posle poraza "delfina" od Mađarske (17:13) u poslednjem meču grupe B.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

"Rezultatski nebitan poraz, ali igrom koju smo prikazali može da nas zabrine. Sa ovakvom odbranom ne možemo da igramo ni protiv koga. Sedamdeset golova je stvarno previše. Turnir kreće prekosutra, nemamo više prava na grešku, ni na priču", rekao je Stevanović.

Golmani su imali svega tri odbrane, a golovi primani mahom iz igre, ne sa igračem više?

"Nema to veze, od početka nismo bili agresivni, niti smo imali zonu pokretljivu, blokovi užasni, i to sve je doprinelo ovakvom izdanju", dodao je Stevanović.

Može li bolje u četvrtfinalu?

"Može sigurno, i biće sigurno, za koliko dovoljno videćemo. Tri ekipe mogu da budu prve u toj drugoj grupi, ne zna se još na koga ćemo. Imam zelju samo da mnogo bolje uđemo u meč i da odbrana bude bolja, može to da se ispravi za dva dana. Imali smo izdanje protiv Francuske koje ohrabruje", nastavlja selektor Srbije.

Gol na poluvremenu sa pola bazena?

"Nismo počeli dobro mi ni pored vođstva, nismo bili agresivni ni precizni, dosta zbunjeni... Oni su se brzo vratili, dobili podstrek za dalje, a mi nismo pali nego smo nastavili samo. Taj jedan gol od 17 primljenih sigurno nije odlučio utakmicu", zaključio je Stevanović.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

15 h

Novo Sport Video Menu