Nova vest
Vaterpolo 81

30.7.2024.

12:17

Selektor Srbije besan posle debakla: "Sramotno izdanje"

Uroš Stevanović, selektor vaterpolista Srbije, ocenio je kao sraman nastup njegovih igrača u meču drugog kola Olimpijskih igara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Tibor Illyes

Bolji od "delfina" bili su Australijanci koji su rezultatom 8:3 stigli do velikog iznenađenja.

"Ne znam da li je bilo prerano, mi nismo ni došli na ovu utakmicu. Sramotno izdanje u svakom smislu, najveća odgovornost je na meni kao treneru što je ekipa izgledalo ovako. Idemo dalje, imamo sledeće tri utakmice, moramo da se vadimo protiv boljih protivnika", rekao je vidno nezadovoljni Stevanović posle meča.

Upitan je i gde je krenulo po zlu.

"Jednostavno naš napad nije funkcionisao ni u jednom trenutku. Ne znam ni da li smo dolazili u napad. Niti smo imali dodavanja, niti agresivnost, niti su to bili naši šutevi. Nismo izgledali kako smo izgledali u prethodnom periodu, pogotovu u ovom pripremnu. Neka mentalna blokada, strah, šta li je. Kao da nismo došli na utakmicu. Sad ćemo da uradimo analizu. Ovo mora da se analizira, da se vidi šta je bio problem. Jednostavno mora da se igra mnogo bolje da bismo igrali u četvrtfinalu, sad smo doveli i to u pitanje", zaključio je Stevanović.

Podeli:

Komentari 81

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu