Nova vest
Vaterpolo 0

29.7.2024.

13:49

Hrvat pobesneo, pa se smirio: Ne znam koja je svrha!

Selektor vateprolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak vidno je bio ljut na organizatore Olimpijskih igara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Vaterpolisti Hrvatske su Olimpijske igre u Parizu počeli na najbolji mogući način i rezultatom 11:8 pobedili Crnu Goru u prvom kolu.

O samoj utakmici je selektor Ivica Tucak pričao biranim rečima.

"Vrlo dobra utakmica. Nije odlična, nije naravno ni perfektna jer bilo je grešaka, ali i one su sastavni deo sporta. Ono što smo tražili je samo da uđemo mirno i sigurno u turnir, a to smo ostvarili. Pobeda, bodovi, siguran ulazak u turnir, ali treba što pre to arhivirati i okrenuti se Italiji. Još jedan suparnik u manje od 48 sati u odnosu na prvo kolo", rekao je hrvatski trener.

Potom je otkrio interesantan detalj i bio veoma ljut na organizatore Olimpijskih igara.

"Kad sve završi, kada budu završene Igre, onda mogu nešto i o tome da kažem, ali sada sam fokusiran samo na utakmice. Međutim, ako igračima date paštete i sir, a to su mladi ljudi koji se troše, treniraju, igraju, to su sportisti i ovo je njihovo takmičenje, onda ne znam koja je svrha toga. Neću više o tome, idemo o vaterpolu i Italiji. Recimo, znam da neće računati na Brunija koji je dobio crveni karton, ali pripremićemo se za sve moguće izmene u igri", poručio je Tucak.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

4 h

Novo Sport Video Menu