Nova vest
Tenis 2

27.10.2024.

10:40

Danilović: "Ova nedelja je bila san – nije lako mene podneti"

Srpska teniserka Olga Danilović nije krila zadovoljstvo posle druge titule u karijeru koja je osvojila u kineskom Gvangdžou.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

U finalu je nadigrala Kerolaj Dolehajd (6:3, 6:1) i tako stigla do najboljeg renkinga u karijeri (52).

Pre svega, čestitala je američkoj teniserki na odličnom turniru koji ima iza sebe.

"Čestitam Kerolajn na sjajnoj nedelji. Igrala si i dobila toliko teških mečeva. Želim ti sve najbolje", rekla je Danilović, koja se potom okrenula ka svojim saradnicima.

"Čestitam timu, što su tu sa mnom i kada je bilo teško. Ova nedelja je za nas bila san, ali smo radili naporno. Nije lako mene podneti, tako da vi radite sjajan posao i dobijate sve zasluge."

Nije zaboravila ni sve one koji su omogućili da se ovaj turnir igra.

"Hvala WTA osoblju, fizioterapeutima. Rade sjajan posao i brinu se o nama. Hvala svima što su omogućili da igramo ovde. Ovaj stadion je prelep i turnir je sjajno organizovan. Jedva čekam da se vratim. Hvala i svime što ste dolazili. Svaki dan su bile pune tribine. Uživamo da igramo pred vama", zaključila je Danilović.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Izazov vredan milion dolara

Apple je objavio izazov s nagradom od milion dolara za testiranje njihovog novog AI sistema bezbednosti, označavajući novi korak prema bezbednoj, inovativnoj tehnologiji za korisnike iPhone uređaja.

Zimo

10:30

2 h

Novo Sport Video Menu