Nova vest
Tenis 1

9.10.2024.

21:37

Novak: Uvek sam tu za Ćinven, samo neka pozove

Novak Đoković je spreman da ispuni želju kineske teniserke Ćinven Dženg.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Ona je kao i Novak na Olimpijskim igrama u Parizu, stigla do zlatne medalje i nedavno je izrazila želju da se zajedno fotografišu sa svojim odličjima iz Pariza.

Kao i Novaku i njoj je to prvo olimpijsko zlato, a nedavno je rekla kako joj se dopada to što Novak medalju nosi svuda sa sobom.

Đokoviću su posle pobede nad Romanom Safijulinom pomenuli šta je njegova koleginica poželela i on je spreman da sve učini da se to i ostvari.

"Ona je Kinu učinila ponosnom ove godine na Olimpijskim igrama. Donela je zlatnu medalju, mislim da je to bila prva za Kinu. To je velika stvar. Sjajna je osoba i zaista dobra igračica koja stalno napreduje", primetio je Novak.

Ćinven je takođe izazila želju da trenira zajedno sa četvrtim teniserom veta i on nema ništa protov tog predloga.

"Naravno, tu sam, zna da sam joj dostupan, kao i njenom trenerskom timu bilo kad kada poželi. Može da me pita uvek za savet ili nešto slično", poručio je Đoković. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Mačevanje

Zvezda se bori za evropsku titulu

Mačevalački klub Crvena zvezda ima priliku da u nedelju, 13. oktobra dođe do titule šampiona Evrope, s obzirom na to da će učestvovati na finalnom turniru Kupa evropskih šampiona u Nemačkoj u Hajdenhajmu.

B92.sport

23:45

31 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu