Nova vest
Tenis 0

15.9.2024.

17:18

Kecmanović: "Da nastavimo gde smo stali"

Miomir Kecmanović je razgovarao sa novinarima nakon pobede Srbije nad Grčkom u Dejvis kupu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Dejvis kup reprezentacija Srbije pobedila je Grčku u hali Aleksandar Nikolić sa 3:1 i pokazala koliko je bolji rival.

Nakon meča se oglasio i Miomir Kecmanović.

"Bilo je jako velika tenzija u drugom setu za mene koji sam gledao, svaka čast na borbi momcima, na dobroj igri na kraju. Drago mi je da smo opet u Svetskoj grupi, da nastavimo gde smo stali", kaže Kecmanović.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona



Forma?

"Igraću Peking i Šangaj i par turnita u Evropi i to je to od mene za ovu sezonu. Mislim da sam okej, sad opet ide beton, nadam se da ću uspeti jako da završim ovu godinu"

O Hamadu, Maksimoviću i nextgenu je rekao:

"Hamad je jako dobar, ima velika oružja, udara jako, snažan je, samo da se to poklopi... Ne može da ne bude dobar i uspešan. Ima toliko dobru igru da teško da ne može da napravi nešto. Samo da bude vredan, samo.je pitanje vremena. Mali Maksa se stvarno trudio, dao sve od sebe, jako fin dečko, drago mi je da je bio sa nama i nadam se da će se ubrzo izboriti da bude stalni član".

O dublu u reprezentaciji Srbije:

"Uglavom se trudim, igram dublove nekad na turnirima, pokušavam da koliko mogo doprinesem. Fali nam neko ko se time bavi i nadam se da će neko da se pojavi da nam barem malo olakša".

Filip Krajinović je i zvanično završio karijeru.

"Iskreno, danas malo lakše jer smo već imali naš oproštaj u Njujorku, posle smo imali večeru, tad je bilo baš emotivno i teško prihvatiti da neće biti više tu sa nama, pogotovo za mene jer sam uz njega odrastao i uvek je bio tu. Nadam se da je njemu prijalo da oseti ovo i da ga publika lepo isprati na kraju".

Dušan Lajović se povredio na poslednjem meču Srbije i Grčke.

"Video sam ga, eno ga u svlačionici, ne znam da li je ozbiljno ili nije. On je okej, videćemo šta će biti", poručio je Kecmanović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu