Nova vest
Tenis 7

30.8.2024.

1:25

Kecmanović: Raspao sam se!

Miomir Kecmanović je u roku od 24 sata doživeo dva poraza na US Openu.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Tanjug/AP Photo/Pamela Smith

Prvo u singlu od Lorenca Muzetija, u onom epskom duelu od 230 minuta u pet setova, bilo je 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5 u korist Italijana, a potom i u dublu.

On i Roman Safiulin nisu uspeli da izađu na kraj sa Belgijancima Sanderom Žilom i Joranom Fligenom, 6:4, 6:7 (6), 6:2.

Po završetku meča, Kecmanović je priznao da nije imao dovoljno snage i svežine.

"Dan posle je užasno. Osam sati dva meča, sad i dubl, raspao sam se. Zamalo, imao sam i meč lopte i sve, ovaj put se nije dalo. U Australiji sam izvukao dva takva meča, ne može svaki put. Imao sam dve meč lopte – bekhend viner, as... Bolje sam igrao nego prethodnih nedelja, nije strašno. Pričali smo da moramo nekada normalan meč da odigramo, ne uvek ovako", kaže Kecmanović.

Ostao je žal za tim mečom u singlu sa Muzetijem.

"Imao sam 15-40 na 3:2 u petom, ne znam, sve je bilo tu negde za poen...Možda previše energije trošim na to, ali oba meča sam odigrao do kraja. Bude ti lakše da izbaciš nervozu, to je više reakcija, nije da gubim energiju.   Sad ćemo da razgovaramo, pa lagano. Servis i fizička sprema, mislim da mi je servis glavna stvar koju treba da promenim. Biću u redu, potrebni su mi bodovi, mečevi. Sve što sam dosad propustio i dalje želim da napravim. Idemo dalje", poručio je Kecmanović. 

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu