Nova vest
Tenis 4

15.8.2024.

22:25

Brejdi prognozirao Novakovo zlato, ali u tri seta VIDEO

Tom Brejdi i Novak Đoković godinama unazad imaju sjajan odnos.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Zvezda NFL i jedan od najpopularnijih svetskih sportista, nedavno je bio u Parizu kako bi gledao na delu Đokovića, u čijoj loži je sedeo mnogo puta na velikim mečevima.

Amerikanac je snimljen kako pre finalnog meča prognozira šta će se desiti u susretu na stadionu "Filip Šatrije".

Ispostavilo se da je pogodio ko će osvojiti zlato, a ko srebro, ali je svakako verovao u Novaka Đokovića.

Doduše, Tom je predvideo da će meč trajati u tri seta, a kao što znamo, Đoković je slavio u dva taj-brejka, 7:6 (3), 7:6 (2).

"Biće to meč u tri seta, veoma težak za Novaka, ali evo moje prognoze. Novak će imati brz start, ali dobiće u tri seta. Osvojiće prvi set, Alkaras će napraviti neka prilagođavanja u drugom i dobiti 6:4 drugi set. Bitka ide u treći set, obojica će napraviti po brejk u tom setu, ali će Novak pobediti. I to sa 7:5 u trećem setu. Biće to epski meč za zlato. Zlatna medalja za Srbiju, bronza za mladog Španca", rekao je Brejdi pre nego što ga je vozač ispravio da Alkaras dobija srebro.

"Da, srebro. Šta sam ja rekao, bronza?", zaključio je Brejdi, koji je proletos Novaku uručio nagradu Laureus za najboljeg sportistu sveta.

Kako god, ispostavilo se da je Novak posao uradio brže, u dva seta, ali je sjajno što je Brejdi još jednom pokazao koliko veruje u njega. 

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu