Nova vest
Tenis 2

5.8.2024.

10:43

Đoković stiže u Srbiju – ali kada?

Srpski teniser Novak Đoković vratiće se u Beograd posle velikog uspeha u Parizu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Najbolji svih vremena je u finalu Olimpijskih igara savladao Karlosa Alkarasa rezultatom 7:6, 7:6 i tako stigao do dugo čekanog zlata.

"Preplavljen sam trenutno sa svime što osećam trenutno. Previše ponosan, previše srećan. Oduševljen sam mogućnošću da osvojim prvi put zlato u mojoj karijeru, za moju zemlju. Verovatno najveći uspeh koji sam ikada ostvario. Osvojio sam verovatno sve što sam mogao. Osvajanje Dejvis kupa i naročito zlata na Olimpijskim igrama sa 37 godina je bez premca. Tek počinjem da slavim. Ne mogu da dočekam šta se sprema u narednih 48 sati", rekao je Đoković posle pobede i tako najavio veliko slavlje.

Da li i na čuvenom balkonu, ostaje da se vidi. Iz Olimpijskog komiteta Srbije nemaju tačnu informaciju kada će se Novak vratiti u srpsku prestonicu.

Kako nam je rečeno u OKS, Đoković će krenuti iz Pariza privatnim avionom, ali nije poznato da li će doći u Beograd. Prema nezvaničnim informacijama B92.sport, Đoković bi prvo trebalo da ode u Tivat.

Problem pravi činjenica da će Đoković putovati privatnim letom, te uprkos informacije pojedinih medija da će on sleteti već danas – iz OKS nisu mogli da nam daju potvrdu toga.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu