Nova vest
Tenis 18

5.8.2024.

8:30

Procurio Đokovićev govor: "Da se nije desilo ovde..." VIDEO

Novak Đoković je ove godine odlučio da ne boravi u olimpijskom selu kako bi bio fokusiran na turnir, što je i donelo željene rezultate. Ipak, baš je u selo odmah pohitao kada je zlato osvojio.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Odlučio je Novak da sa srpskim sportistima proslavi jedan od najvećih uspeha u karijeri, a tu priliku je iskoristio i da održi govor.

"Puno vam hvala. Nisam očekivao na ovaj način da ćemo proslaviti, ulepšali ste mi uspeh, ovo je uspeh svih nas. Srbije! Vi ste me zadužili. Nikada vam neću zaboraviti u životu, ovo je nešto najlepše jer dolazi od najboljih sportista u Srbiji. Želim da vam dam pelcer sa ovim zlatom", rekao je Đoković i dodao:

"Ne želim da razvlačim priču, ali imam osećaj i potrebu da vam kažem ovo: ništa nije nemoguće u životu, ovo je moja peta Olimpijada. Ljudi, ja imam 37 godina, bavim se 20 godina tenisom koji dosta troši, kod nas se posle tridesete završava karijera. Osvojio sam u Pekingu bronzu i nisam mogao da prebrodim polufinale i odem medalju dalje. Da se nije desilo ovde, nastavio bi dalje. Hoću da kažem uvek će biti nova šansa. Vodite računa o sebi i potrudite se da budete najbolji svakim danom, ne samo na takmičenju, nego i kad niko ne gleda."

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Naplaćivaće više

Apple je povećao cene za svoju uslugu zamene baterije, ali ne za sve iPhone 16 modele.

MacRumors

8:10

34 min

Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

17 h

Novo Sport Video Menu