Nova vest
Tenis 9

4.8.2024.

20:01

Hteo da bije Novaka, a sada ne veruje šta gleda: "GOAT"

Bivši američki teniser Endi Rodik je nekada hteo da bije Novaka Đokovića, a sada na sav glas priča da je Srbin najveći svih vremena.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA/ANDREW GOMBERT

Rodik se na US openu 2008. godine sukobio sa Novakom, te je uleteo u svlačionicu želeći da se fizički obračuna sa njim.

"Tada sam krenuo prema njemu, satjerao ga uz ormar, ali sam primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana (MekNeba, kvoterbek u NFL ligi koji je bio u istoj emisiji sa Rodikom), i onda sam se smirio. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane", rekao je Rodik jednom prilikom.

Amerikanac i Đoković su u međuvremenu izgladili odnose i sada problema između njih nema, a Rodik već neko vreme hvali srpskog tenisera na sva usta.

To se nije promenilo ni posle finala Olimpijskih igara.

"Kakva snaga uma. Ne mogu da opišem kakav sam uloženi napor sada video od Noleta. GOAT. Dobiti još ejdnu šansu, reći svima šta ti je priioritet, i onda to sprovesti u delo protiv trenutno najboljeg. Emotivno. Srećni smo što to gledamo. Svaka čast", napisao je Rodik na Tviteru.

Nekada prvi teniser sveta dobio je i pitanje da li je Đoković najveći sportista svih vremena.

"Sigurno je u najužoj listi", odgovorio je.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

15 h

Novo Sport Video Menu