Nova vest
Tenis 4

1.8.2024.

23:20

Mari: Nedostajaće mi sve ovo

Endi Mari je u suzama napustio teren posle poraza u četvrtfinalu dubla.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Teniser iz Danblejna je odigrao i zvanično poslednji meč u karijeri, sa od njega i Danijela Evansa bili su bolji Amerikanci Tejlor Fric i Tomi Pol, 6:2, 6:4.

Endi je po završetku rekao da je bilo jasno da nemaju velike šanse.

"Bio je to dobar niz mečeva, izgubili smo od vrhunskih igrača. Obojica su takvi, morali smo da igramo bolje da bismo ih pobedili, ali to se nije dogodilo. Da smo formu iz drugog seta našli ranije, možda bi im napravili problem, ali nije to bio slučaj. Stigli smo do četvrtfinala, da smo dobili ovo, bili bismo blizu medalje", žali Mari.

Otkrio je i kako se oseća zbog završetka karijere.

"Osećam se dobro. Bio sam spreman na ovaj momenat poslednjih nekoliko meseci, otkako sam imao operaciju leđa. Znao sam da je pravi čas, imao sam sreće da dođem da se takmičim ovde. Zahvalan sam Danu Evansu što je uložio napor i dao nam dobru šansu. Sada moram da prestanem. Dao sam što sam mogao za sport koji volim takmičeći se na Olimpijskim igrama. Ove nedelje su posebne, nedostajaće mi, dao sam sve da se pripremim za događaj. Bila bi to sjajna priča da sam završio osvajanjem medalje, ali tako neće biti. Ponosan sam što sam bio deo tima, nedostajaće mi to", rekao je Mari. 

Upitan je i šta će raditi sada kada se penzionisao.

"Imam četvoro dece koji imaju manje od osam godina, tako da nema odmora. Ne znam ni noćas šta ću raditi! Mogu sad da radim šta želim, ali želim da idem kući i da vreme provodim sa decom", zaključio je Mari. 

Mari se na društvenim mrežama našalio porukom:

"Ionako nikad nisam voleo tenis".

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu