Nova vest
Tenis 4

29.7.2024.

15:44

Đoković razbio Nadala, pa poručio: Publika je "pogurala" Nadala – moralo je tako

Srpski teniser Novak Đoković oglasio se posle velike pobede.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Novak Đoković je pobedio Rafaela Nadala sa 2-0 u setovima (6:1, 6:4) i plasirao se u treće kolo, odnosno osminu finala Olimpijskih igara.

Taj meč ste mogli da pratite UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA, kao i ostale događaje iz Pariza.

Posle meča, Đoković je rekao:

"Moralo je da se zakomplikuje jer tako to biva u našim duelima, pogotovo na velikim turnirima. Ovde samo odigrali mnogo mečeva na Rolan Garosu i ima dosta bolji skor u odnosu na nas na šljaci. Poslednjih 5 godina sam uspeo da pronašem rešenja za njega, a on je bio povređen, videlo se na terenu po kretnji i kada god je na lopti udara odlično... Publika ga je podržala, pogurala, sumnjao sam u svoje udarce i povukao se pa je to rezultiralo izjednačenje u drugom setu, a presudan je bio brejk u drugom setu, jer sam znao da će sve ići u moju korist ako uspem. Osim tih četiri gema, igrao sam savršen meč i zadovoljan sam", poručio je srpski teniser.

Planira se svaki korak na turniru...

"Naravno da je rasterećenje i olakšanje kada više nema Nadala, kao i svaki put kada je u pitanju šljaka na Rolan Garosu. Znao sam da će biti teško za obojicu, ali sam bio spreman. Trenirao sam jako dobro i imao dovoljno vremena da se spremim za Nadala, a moja igra je to pokazala", rekao je Đoković.
 

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

2 h

Novo Sport Video Menu