Nova vest
Tenis 0

28.7.2024.

9:00

Kiša neće pokvariti još jedan dan Olimpijskih igara

Kiša, koja je u Parizu padala i tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, odložila je u subotu takmičenje u skejtbordu, kao i pojedine mečeve u tenisu

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Drugog dana teniskog turnira na teren izlazi naš Dušan Lajović, čiji je meč sa Maksimilijanom Martererom četvrti na programu.

Kvalifikacije u uličnom takmičenju u skejtbordu, koje se održavaju u skejtparku La Konkord, odložene su za ponedeljak na predlog Svetske skejtbord organizacije.

Kada je u pitanju teniski turnir, više mečeva je zbog kiše otkazano, na deset manjih terena Rolan Garosa, dok je takmičenje nastavljeno samo na dva glavna stadiona, koji imaju montažne krovove.

Na mokrim ulicama Pariza tokom dana su održane trke u biciklizmu na hronometar, zbog čega je nekoliko biciklista i u muškoj i u ženskoj konkurenciji proklizavalo i padalo.

Sunčano vreme očekuje se u nedelju u Parizu, što znači da bi kiša mogla da donese dugoročne probleme na Olimpijske igre, poput problema sa kvalitetom vode u reci Seni, uoči triatlona koji počinje u utorak.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu