Nova vest
Tenis 0

26.7.2024.

8:33

Nadal o Đokoviću ni reč, a Srbin gospodski najavio duel: "On je kralj!" VIDEO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je deo "Uvoda u Olimpijske igre" u organizaciji Luj Vitona, pa se tom prilikom ponovo dotakao žreba i mogućeg duela sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/YOAN VALAT

Novak Đoković će u prvom kolu OI igrati protiv Australijanca Metjua Ebdena, koji trenutno nema rang na ATP listi, a već u drugom bi mogao da se susretne sa Rafaelom Nadalom, ukoliko Španac pobedi Mađara Martona Fučoviča.

Srbin je već najavio spektakl, a sada je otkrio i detalje koji bi mogli da nas sačekaju u tom drugom kolu.

"Jeste ludo. Nije dugo igrao, pao je na rang listi. Uvek postoji ta šansa da se sastanemo rano. Biće spektakl ako budemo igrali meč, očekujte neki vatromet na terenu, kao u dobra stara vremena. Nadam se da ćemo igrati, jer će to da bude verovatno poslednji ples za nas", istakao je Novak za "USA Today".

Dodao je da je Španac "kralj šljake", te da ima veliko poštovanje prema njemu.

"Veliko poštovanje za Rafu, on je kralj šljake, ono što je uradio na Rolan Garosu je bez presedana", naveo je on.



Na kraju, ponovio je veličinu takmičenja kao što su Olimpijske igre.

"Olimpijske igre us najstariji, istorijski najvažniji događaj u istoriji sporta. Svi najbolji sportisti dolaze da igraju, sanjaju da budu deo takmičenja da predstavljaju svoju zemlju. Neki sportisti čekaju po tri godine na to takmičenje. Mi u tenisu imamo mnogo velikih turnira, ali su za mene i mnoge druge tenisere OI bile važne. Lepo je što smo veliki sport i što privlačimo veliko interesovanje i nadam se da će tribine da budu pune za sve mečeve", zaključio je Đoković.

Podsetimo, Nadal jeste komentarisao žreb, ali o Đokoviću nije progovorio ni reč.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu