Nova vest
Tenis 2

23.7.2024.

8:21

Nolemanija u Budvi VIDEO

Novak Đoković zaludeo je javnost u Crnoj Gori, odnosno Budvi, gde se trenutno nalazi.

Izvor: Tanjug, B92

FOTO TANJUG/ Mediabiro

Đoković je nakon finala Vimbldona otišao u Crnu Goru, gde je nakon par dana odmora otpočeo pripreme za Olimpijske igre.

Promenio je par lokacija, a poslednjih par dana trenirao je u Budvi, odnosno na centralnom terenu Slovenske plaže.

"Za nas je izuzetna čast i beskrajno zadovoljstvo što je Novak Đoković na terenima turističkog naselja Slovenska plaža obavio trening i poslednje pripreme u susret Olimpijskim igrama", izjavila je PR menadžerka HG Budvanska rivijera Jelena Kaluđerović.

Stanovnici Budve i turisti bili su prisutni na praktično svakom Novakovom treningu, u jednom trenutku je viđen i u društvu Marije Šarapova u noćnom provodu, a posle treninga u ponedeljak uveče usledilo je i potpisivanje autograma.

"On zaista mnogo vremena provodi na crnogorskom primorju i zato negde u ime svih nas mu želimo puno uspeha i sjajne rezultate u Parizu", poručila je Kaluđerovićeva.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

Lige petice

Udarac za Real Madrid

Fudbalski klub Real Madrid saopštio je da je marokanski plejmejker ​​Brahim Dijas povredio mišić u subotu tokom utakmice protiv Real Sosijedada i da neće moći da izlazi na teren nekoliko nedelja.

B92.sport

15:50

48 min

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

1 h

Novo Sport Video Menu