Nova vest
Tenis 25

10.7.2024.

21:32

Voditeljka BBC-a "pecnula" Đokovića: "Muuuuuuuzeti"

Voditeljka "BBC-a" Kler Bolding našalila se sa Novakom Đokovićem nakon što je srpski teniser saznao rivala u polufinalu Vimbldona.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

To će biti Lorenco Muzeti, koji je posle pet setova savladao Tejlora Frica.

Novak je posle susreta sa Holgerom Runeom imao sukob sa publikom, pošto se sa tribina čulo "Ruuuuune", pri čemu je Novak mislio da mu zapravo zvižde, pa im je zamerio da su pokazali nepoštovanje.

Dok je Muzeti držao govor posle meča sa Fricom, na pomen Novakovog imena, publika je počela da zviždi, da bi ubrzo i Boldin "uletela" sa šalom.

"Igra protiv čoveka koji je danas trčao uzbrdo – videli smo Novaka Đokovića kako trči uz veoma strmo brdo. Pokazaću vam to za sekund, jer bih volela da čujem šta mislite. Jedino se plašim da će zbog ovoga Novak Đoković da se suoči sa čovekom po imenu Muuuuuzeti", rekla je Bolding.

Komentar je izazvao smeh kod Tima Henmana i Nika Kirjosa koji su analizirali meč na terenu broj jedan.

Upravo će Australijanac u četvrtak pripremati Novaka za meč sa Muzetijem.

"Mislim da današnji slobodan dan za Novaka i sutrašnji dan povećavaju njegove šanse. Svaki put kad dobijete slobodan dan na Grend slemu, iskoristićete to", rekao je Kirjos.

"Zaista se radujem tom meču. Zaljubila sam se u Muzetija, zaista jesam. Mislim da je prelep igrač", dodala je Bolding.

Podeli:

Komentari 25

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

16 h

Novo Sport Video Menu