Nova vest
Pojedinačni sportovi 1

12.8.2024.

14:12

Mikec o neočekivanoj zvezdi Igara: "Mislilo se da se ne pamti ko je drugi; Ja to ne mogu"

Srpski strelac Damir Mikec govorio je o turskom kolegi Jusufu Dikecu, koji je postao jedna od najvećih zvezda Olimpijskih igara u Parizu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Mikec i Dikec su se susreli u finalu Olimpijskih igara u Parizu, a uprkos tome što je zlato pripalo Srbinu u paru sa Zoranom Arunović, mnogo više se nakon toga pričalo o Turčinu.

Zbog čega? Zbog njegovog stava i načina na koji on obavlja svoj posao.

"Dugo se poznajemo i zvali smo se 'My brother'. To je postala tradicija. Eto, te društvene mreže, koja je moć u tome. Mašta ljudi je bezgranična. Jako je to dobro za naš sport koji je malo po strani. Ostali sportisti su počeli da proslavljaju uz njegov 'mim'", rekao je Mikec na dočeku u Beogradu.

Mikec je otkrio i da je dobio poziv od turske televiziji, ali da ne zna o čemu se radi.

"Uvek se mislilo da ko je drugi da se ne pamti. Ali da je bilo obrnuto. On puca sa dva oka, ja ne mogu nikako. Ima takvih strelaca, on je ta starija garda. Čuli smo se juče, pitao me da li ću da budem gost na nacionalnoj turskoj televziji. Ne znam šta spremaju", dodao je zlatni srpski olimpijac.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

7 h

Novo Sport Video Menu