Nova vest
Pojedinačni sportovi 7

29.7.2024.

8:30

Skandal na OI! Najbolji na svetu izgubio, pa izazvao haos: "Uništili ste mi život!" VIDEO

Najbolji mačevalac na svetu Gruzin Sandro Bazadze je ispao u osmini finala na Olimpijskim igrama i izazvao pometnju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Bolji od Bazadzea je bio Epigćanin Mohamed Amer sa 15:14, ali sam finiš duela je privukao veliku pažnju jer su obojica bili ubeđeni u prolaz i slavili trijumf.

S obzirom na to da je Gruzin verovao da je pobedničpki dodir dobio pre rivala bio je iznenađen porazom, koji je sudija Vanesa Čičon proglasila nakon gledanja snimka.

Nije mogao da se suzdrži, te je na nju počeo da viče.




 

"Po drugi put, kao u Tokiju, sudije me ubijaju. U Tokiju su mi uništili život, skoro završili karijeru. Ali vratio sam se i postao prvi na svetu i pripremao se za Olimpijske igre, ali ona me ubija", prve su reči Gruzina medijima nakon poraza, gde se osvrnuo na ispadanje iz polufinala na Olimpijskim igrama 2021. godine od Arona Silađija.





Dodao je da je ovakvim odlukama njegova karijera završena.
 

"Moja karijera je završena, završena je. Kako da se vratim kada me sudije stalno ubijaju? Otišla je i pogledala video. Trenirao sam za ovo 21 godinu i ona me tretira kao da sam niko. Kada sam je zamolio da mi objasni, ona se okrene i ode. Olimpijske igre... pravičnost, gde je pravičnost?", poručio je Gruzin.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu