Nova vest
Pojedinačni sportovi 9

13.8.2024.

14:55

Najgora takmičarka sa OI postaće milionerka!

Rejčel Gan, australijska brejkdenserka, imala je katastrofalan nastup na Olimpijskim igrama, ali joj je to donelo veliku populrnost.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Gan, koja je nastupila pod umetničkim nazivom "Rejgan", postala je prava senzacija na društvenim mrežama posle nastupa za koji od žirija nije dobila nijedan bod.

Svi su bili šokirani njenim nastupom dok se valjala po podu potpuno van ritma.

Ona se kasnije branila time da je sve sama smislila i da je njen nastup bio jedinstven, ali čini se da ono najbolje za nju dolazi tek posle Igara u Parizu.

Marketing stručnjak Maks Markson veruje da će ona postati milionerka!

"Već sad ima ogroman brend. Njen ugled u Australiji nije tako velik, ali sada je znaju u celom svetu. Dobiće ugovore sa međunarodnim brendovima poput Adidasa ili Pume, prehrambenih kompanija, dobiće ponudu iz sveta električnih automobila, telekomunikacija. Nove zvezde potpisuju ugovor s tri do pet kompanija, a budući da se ti ugovori plaćaju 500.000 dolara, na putu je da zaradi i do 2,5 miliona", rekao je Markson, koji tvrdi da nije daleko dan kada će se pojavljivati i na televizijama.

Bez obzira na sve, na društvenim mrežama su je kritikovali pre svega jer je zauzela mesto nekom talentovanom brejkdenseru iz Australije.

Takođe, ima i onih koji veruju da je sve ovo namerno uradila kako bi došla do popularnosti. 

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu