Nova vest
Odbojka 3

4.8.2024.

10:35

Nikola Grbić "zaključao" igrače u Olimpijsko selo

Selektor odbojkaške reprezentacije Poljske Nikola Grbić trenira strogoću nad svojim igračima nakon poraza od Italije u Parizu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Bio je to takozvani "bezbolan" poraz jer su se Poljaci već kvalifikovali u četvrtfinale gde će im rival biti selekcija Slovenije, ali Nikola ne dozvoljava bilo kakvo opuštanje. 

Zato je pred meč sa Slovenijom, ekipom koja je iz tri meča zabeležila tri pobede, uveo posebne mere koje do sada nisu bile na snazi u ekipi.

"Sve što je sada važno je da dobijemo četvrtfinalni meč. Ne zanima nas ništa drugo, ni ko će biti u finalu, niti druge olimpijske discipline, ne zanimaju nas ni rezultati drugih poljskih sportista u Parizu", više nego jasnu poruku poslao je legendarni tehničar Srbije iz Kleka.

Do meča sa Slovenijom (ponedeljak) igračima Poljske biće zabranjeno da budu previše relaksirani kao do sada. Fokus i usredsređenost je sve što se traži od njih.

"Nema više razmene brošura i slikanja ispred turističkih atrakcija. Sada nam je fokus samo na četvrtfinalu", direktan je Grbić.

Igrači će do meča sa Slovenijom biti "zaključani" u Olimpijskom selu.

"Naravno, neću braniti igračima da gledaju televizor, telefone i druge uređaje. Znam da to nije moguće. Ali ono što želim je da više vremena provedu usredsređeni na druge stvari. Moramo da se fokusiramo na Sloveniju".


 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu