Nova vest
Odbojka 2

31.7.2024.

19:38

Aleksić: "Znam da smo bolja ekipa"

Odbojkašica Srbije Maja Aleksić čestitala je svojom saigračicama na velikoj borbi u duelu sa SAD.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Srbija je 0:2 stigla do petog seta, ali je na kraju izgubila od olimpijskog šampiona na jednu loptu - 2:3

"Moram da čestitam devojkama na povratku, bio je samo jedan trenutak u trećem setu kada smo krenule da budemo mi i zaigrale na našem nivou. Mislim da smo odigrala izvanredno, protivnik je olimpijski šampion i znale smo da će biti teško. Krivo mi je jer smo krenule opušteno i znam da smo bolja ekipa", rekla je Aleksić.

Veruje da njena ekipa imati dobro izdanje protiv Kine.

"Stvarno nemam reči za ove devojke. Naježila sam se, uživanje je biti na OI sa ovim devojkama, zato se ovako borimo i dajemo sve od sebe, tako ćemo i nastaviti sigurno. Uzele smo bod, desio se kiks već na drugom meču, ali podignute glave idemo na sledeći duel. Znamo dobro Kinu, spremićemo se i znamo po šta smo došle i idemo ka tome".

Osvrnula se i na kolo koje se igralo u Olimpijskom selu zbog slavlja zlatne medelje koju su osvojili Mikec i Arunović.

"Morale smo da proslavimo, pustili su nam kolo i nismo očekivale. Baš kao da smo mi osvojile. Novak nam je bio za vreme ručka, sve nam ovde brzo prolazi i uživamo", zaključila je Aleksić.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu