Nova vest
Odbojka 2

30.7.2024.

18:56

"Zvaćemo Novaka"

Korektor Aleksandar Atanasijević nije bio zadovoljan partijom srpskih odbojkaša u drugom kolu Olimpijskog turnira.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FIVB

"Užasna naša partija, a Slovenci su bili maksimalno spremili i odigrali neverovatno i fizički i tehnički. Žao mi je, ostala je utakmica koju moramo da dobijemo, hajde da naučimo iz poraza i pokušamo da se domognemo četvrtfinala. Dosadili smo već obećanjima, ljudi imaju neke svoje probleme, hajde samo da odigramo bolje. Ulazimo kao da je neki lak meč, a takvih nema na OI. Nadam se da neće tako biti protiv Kanade koju smo pobedili u Svetskoj ligi, neka to bude zvezda vodilja.

Najstariji igrač u reprezentaciji Marko Podrašćanin bio je realan posle meča, pa je rekao da su Slovenci zasluženo slavili. 

"Zaslužena pobeda Slovenija, bili su organizovaniji. Igramo poen za poen, onda dođe jedan njihov server i naniže osam servisa što je nedopustivo na ovom nivou. Bili smo autsajderi protiv Francuske, a odigrali smo bolje. Manje su grešili, bolje se branili i pokazali smo malo u odnosu na prvu utakmicu. Imamo vremena da se spremimo, ili idemo u četvrtfinale, ili kući. Spremićemo se, imamo vremena da se odmorimo iako se danas nismo ni umorili. Treba da igramo našu igru, a ne tuđu", rekao je Podraščanin. Zatim je dodao: 

"Zvaćemo Novaka da nas bodri na sledećem meču, nadamo se da će se nastaviti s ovim prvim osvojenim zlatom. Imali smo utakmicu sličnu vaterpolistima, jednostavno je takav bio dan i nadamo se da će biti bolje protiv Kanade".

Srpski odbojkaši u trećem kolu imaju duel protiv reprezentacije Kanade. 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu