Nova vest
Odbojka 0

29.7.2024.

23:31

Gvideti: "Nikad nije lako"

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti nije skroz zadovoljan posle pobede na startu OI.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Bio je spor početak, ali onda se ekipa podigla. 3:0 nikad nije lako i mislim da nismo bili opušteni koliko bi trebalo. I nismo se pokazali verovatno, ali mislim da smo kao u prvom meču uzeli tri boda, a onda moramo da čekamo naredna dva meča", rekao je Gvideti.

Nije Gvideti uprkos ubedljivoj pobedi ukazao svim odbojkašicama priliku na ovom meču. 

"Nisam dao šansu nikome nije vreme da dam na teren šansu bilo kome. Verujem da su igrači koji mogu da učine tim da igra bolje, i oni zaslužuju da počnu, ali na klupi imam sjajne igrače koji će takođe biti spremni da pomognu. Način kako treniramo celo leto, u suštini kombinujemo sa igračima, jer imamo dosta igrača na visokom nivou i danas nisam morao da menjam mnogo igrača, ali verujem da ćemo od sledećeg meča verovatno morati da napravimo neke zamene. Vidite danas Sjedinjene Države i Turska, dobili su meč sa dosta izmena. Tako da je to dug turnir, potrebni su nam svi igrači, a ja sam srećan što imaju jako jak tim". 

U drugom kolu reprezentacija Srbije će igrati protiv SAD. 

"Veoma, veoma teška utakmica. Amerika danas igra odlično, i imaju veoma dobar kvalitet odbojke, dosta snage. I moramo da igramo jako dobro, moramo da igramo sigurno bolje nego večeras", zaključio je Gvideti.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu