Nova vest
Odbojka 0

29.7.2024.

8:50

Podraščanin posle poraza: "Bože moj"

Odbojkaški reprezentativac Srbije Marko Podraščanin oglasio se posle poraza od Francuske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ROBERTO BARTOMEOLI

Odbojkaški reprezentativac Srbije Marko Podraščanin izjavio je posle poraza od Francuske da uprkos tome što je naša selekcija uspela da uzme dva seta aktuelnim olimpijskim šampionima "ne rastu očekivanja" u nastavku takmičenja.

"Ne rastu očekivanja, mi smo i dalje poslednja ekipa koja se plasirala na Olimpijske igre, tako treba da ostane. Vidi se da Ervin i Šimenjez nisu u formi i mogli smo to malo bolje da iskoristimo, ali Bože moj. Jedan bod smo osvojili i to nam dosta znači. Glavne utakmice su protiv Slovenije i Kanade", rekao je Podraščanin.

Srbija je danas poražena od Francuske sa 2:3 u prvom kolu Grupe A Olimpijskih igara.

"Dobro smo počeli ali ne možemo da budemo zadovoljni taj-brejkom koji smo katastrofalno otvorili, a Francuzi su bili spremni da ih iznenadimo. Pre utakmice sam rekao da uloga autsajdera donosi prednost, mi smo danas iznenadili Francuze i igrali jako dobro. Bila je dobra energija, dobro smo otvorili utakmicu i borili se za svaki poen s obzirom na to da su ovo Olimpijske igre i nekima od nas poslednji turnir", rekao je on.

"Možemo da budemo zadovoljni, bilo je dosta pozitivnih stvari ali mi je krivo što smo izgubili taj-brejk zbog naših grešaka. Nisu oni ništa specijalno odigrali. Možemo da se nadamo dobrom nastavku ako još malo poboljšamo igru", dodao je Podraščanin.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu