Nova vest
Košarka 1

7.10.2024.

20:10

Šok: Čaranija prelazi na ESPN

Dugogodišnji novinar Atletika Šams Čaranija će se priključiti ESPN-u kao senior NBA insajder.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Čaranija je dugo u ovom poslu i uz Andrijana Vojnarovskog, kolegu koji je do skoro radio na ESPN-u, imao je najbolje informacije iz NBA lige.

Pošto se Vojnarovski penzionisao i njegovo mesto je bilo upražnjeno, oni su se odlučili za drugog najboljeg u tom poslu i tako oslabili konkurenciju.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

"Počastvovan sam što ću se priključiti ESPN-u kao senior NBA insajder. Ne mogu da dočekam da budem deo neverovatne grupe kolega sa ESPN-a i služim sportskoj publici širom sveta", napisao je Čaranija.

Adrijan Vojnarovski i Šems Čaranija su promenili način posmatranja NBA lige u smislu protoka informacija jer kao insajderi stvari znaju čak i pre samih igrača.

Kao što je navedeno, Vojnarovski prelazi na "Sent Boniventur" univerzitet gde će biti generalni menadžer i glavnu reč na tržištu vodiće upravo Čaranija.

Već neko vreme se spekulisalo da bi Čaranija mogao da napusti Atletik, čak se spominjao i povratak na Yahoo, ali se odlučio za ESPN.

ESPN je ovog leta otpustio Zeka Loa, pa je ovaj transfer dodatno interesantan.
 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

8 h

Novo Sport Video Menu