Nova vest
Košarka 9

16.8.2024.

10:18

"Srbija i SAD – jedna od najvećih utakmica" VIDEO

Karmelo Entoni, proslavljeni američki košarkaš, dotakao se polufinalne utakmice Srbije i Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FIBA

Melo je u svom podkastu "7pm in Brooklyn" pričao o čuvenoj proslavi trojke Bogdana Bogdanovića koja je podigla dosta prašine u američkim medijima, da bi na kraju rekao kako je utakmica Srbije i SAD jedna od najvećih koje je on uživo gledao.

“Verovatno je jedna od najvećih utakmica na kojima sam ikada bio. Činjenica. Kao, najveća. Jedna od njih”, rekao je Melo.

Kada je reč o Bogdanu i njegovoj proslavi, veliki broj Amerikanaca, gotovo čitava javnost, taj gest je protumačila kao ismevanje i nepoštovanje, međutim, Melo je znao da je Bogdan samo pokazivao ljubav.

"On (Bogdan) je moj momak. Ne, nije bilo (nepoštovanje). To je bilo u realnom vremenu, prava stvar se dešavala. Svidelo mi se kako igra, bio sam u fazonu ‘dobar šut Bogdane’, ‘sviđa mi se to’, ‘vidim te’. Tako da je to bilo više poštovanje, kao, znaš...”, rekao je Melo i nastavio:

“Cenim što ste stali na moju stranu, ali on je samo pokazivao ljubav. To je bilo divljenje. Ja sam, kao navijač, hteo da mu aplaudiram kada je pogodio one trojke. Hteo sam da navijam, ali opet, nisam mogao da pokažem emociju”.

Melo je jedan od najboljih košarkaša u istoriji američke reprezentacije, ima tri olimpijska zlata, drugi je najbolji strelac nacionalnog tima, odmah iza Kevina Durenta, i drži rekord po broju poena na jednoj utakmici reprezentacije SAD (37 poena protiv Nigerije 2012. godine).



 

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu