Nova vest
Košarka 8

13.8.2024.

10:58

Dobrić, Aleksa i Gudurić jasni: "Posle SAD nije bilo loših komentara, kao da smo pobedili"

Ognjen Dobrić, Aleksa Avramović i Marko Gudurić su podelili utiske nakon povratka iz Pariza i osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, a pre izlaska na balkon gradske Skupštine gde ih je čekalo više od 50.000 ljudi.

Autor: Iva Jevtić

Iva Jevtić
Iva Jevtić
Starsport

Košarkaši Srbije su dočekani kao pravi šampioni. Ispred Skupštine grada Beograda pozdravilo ih je više od 50.000 ljudi, a pre samog izlaska na balkon Dobrić nije krio koliko im podrška znači.

"Slegli su se utisci, ali znamo šta sada nas čeka. Jedva čekamo da pozdravimo ljude koji su nam pružali podršku tokom celog turnira i posle poraza od Amerike smo imali neverovatnu podršku, nije bilo nijednog ružnog komentara. Ostaje žal zbog tog poraza, ali drago mi je da smo uspeli da nađemo snage i energije da uzmemo tu medalju. Volimo tako da kažemo jer smo pokazali šta znači tim. Mi kažemo da smo tim snova, mi smo više od snova, više od tima", objasnio je Dobrić, sa čijim se rečima usaglasio i Marko Gudurić.

"Bilo je teško, ali osećali smo se kao da smo pobedili. Uspeli smo da se oporavimo i vratimo Nemcima. Jako nam je drago i srećni smo", dodao je srpski reprezentativac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)



O porodičnoj atmosferi u timu kojoj smo svi svedočili je govorio miljenik navijača Aleksa Avramović. Snovi su im se, kako je rekao, ostvarili.

"Naši snovi su ostvareni ovim što smo stvorili. Bilo nam je puno srce, divno nam je bilo svih ovih dana jer smo izgradili porodičnu atmosferu i nadam se da ćemo nastaviti u istom sastavu da se borimo za neke više ciljeve", zaključio je Aleksa.

Podsetimo, jedina dva poraza na Olimpijskim igrama u Parizu reprezentacija Srbije zabeležila je protiv Amerike.

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu