Nova vest
Košarka 30

8.8.2024.

23:14

Kari posle bitke sa Srbijom: "Hvala Bogu"

Najbolji strelac SAD protiv Srbije u polufinalnom meču Olimpijskih igara Stef Kari odao je priznanje našem timu na fenomenalnoj partiji do samog kraja.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Neverovatni Kari, najbolji šuter svih vremena, utakmicu je završio sa 36 poena - 9/14 šutirao je za tri.

Morao je da bude najbolja verzija sebe, i ne samo on, već čitav "drim tim", da bi Srbija bila pobeđena u epskoj utakmici dva verovatno najbolja tima sveta u ovom trnutku.

"Pričali smo čitavo leto, bez obzira kako to svima izgledalo da će biti lako, znali smo da ćemo u jednom momentu imati ozbiljan izazov. Srbija je sjajan tim, težak da se pobedi, Igrali smo tri puta za kratko vreme, tako da je naš povratak večeras bilo nešto neverovatno. Ponašali smo se isto kad smo gubili, igrali kako znamo i hvala Bogu za ovu pobedu, sada ćemo samo uživati u trenutku", rekao je Kari odmah posle meča.


O preokretu i pobedi, kaže da je odbrana uradila najveći posao.

"Došli smo ovde da uzmemo zlato i večeras smo ispred sebe imali težak zadatak. Ubrzali smo ritam kad je bilo najvažnije, preokrenuli situaciju na terenu, pogađali smo, počevši od mene, Kej-Dija i ostalih, Džoel je ušao i dao neke velike poene, Lebron takođe, ali nam je zapravo odbrana donela pobedu, ona nas je nosila sve vreme".

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Podeli:

Komentari 30

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu