Nova vest
Košarka 54

7.8.2024.

10:41

"Razmaženi su, glume zvezde, hajde da vidimo da li imaju... Da ne kažem šta!" VIDEO

Milan Gurović je izneo očekivanja pred polufinalni susret između Srbije i Amerike koji je na programu u četvrtak od 21 sat.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Srbija je posle neverovatnog preokreta protiv Australije obezbedila polufinale gde će megdan podeliti sa Amerikancima, a Gurović je za TV Prva istakao da ne bi trebalo da ih mnogo respektujemo.

"Trebalo bi da prestanu da čitaju novine. Kao drugo, pošto malo i vi novinari volite da veličate američke košarkaše da su nedodirljivi, da su Bogom dani... Kari, Durent i Lebron imaju preko 110 godina i mislim da ne bi trebalo da ih respektujemo previše", naveo je Gurović.

Dodao je da baš zbog toga što "glume zvezde", izabranici Svetislava Pešića treba da budu još motivisaniji.

"Razmaženi su, ne podležu nekim doping kontrolama, nisu u olimpijskom selu, glume neke zvezde i tako dalje, pa bi to trebalo da izazove bes kod nas da igramo čvršće. Kad se zaleti Lebron da mu se postavi Aleksa za faul u napadu. Neki lakat, sekirica, žargonski da kažemo. Kad krene Durent i da pet trojki da mu žargonski polomiš ruku. Mi ih nismo respektovali, moramo da usporimo igru i da vidimo kako se ponašaju u egal završnici i da li imaju... Da ne kažem šta!", jasan je bio Gurović za TV Prva.

Izvor: Prva

Podeli:

Komentari 54

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu