Nova vest
Košarka 8

29.7.2024.

9:00

Karlik Džons zapretio Srbiji: "Želimo osvetu za ono u Manili!"

Novo pojačanje Partizana Karlik Džons je zapretio Srbiji nakon pobede Južnog Sudana nad Portorikom u prvom meču.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FIBA

Košarkaši Južnog Sudana slavili su protiv Portorika u prvom meču na Olimpijskom turniru rezultatom 90:79, a nakon meča je zanimljivu izjavu medijima dao novi košarkaš Partizana Karlik Džons.

On se odmah nakon trijumf okrenuo ka narednim rivalima, te potkačio i Srbiju.
 

"Srbija je dobar tim. Znam da su zajedno već neko vreme. Igrali smo protiv njih na Svetskom prvenstvu, pobedili su nas. Moramo da se skoncentrišemo, pogledamo šta smo pogrešno uradili tada i odigramo našu igru. Neće biti lako, nijedan meč neće biti lak, ali sada moraju da nas poštuju. Kada damo sve od sebe, možemo da živimo sa bilo kojim rezultatom", rekao je Džons.

A onda je poentirao rekavši da žele osvetu zbog poraza u Manili.
 

"Iskreno, želimo osvetu. Ti porazi su nas povredili. Posebno Portoriko, osećali smo da smo bili blizu, vodili smo tokom većeg dela utakmice, imali i +12 početkom poslednje deonice. Napravili smo greške koje su nas skupo koštale. Na ovom meču smo se prisetili toga, bili bolji u skoku, na lopti kako bi pobedili", poručio je Džons.

Podsetimo, najefikasniji u timu Južnog Sudana je bio najverovanije novi košarkaš Partizana Karlik Džons sa 19 poena uz po šest asistencija i skokova, Marijom Šajok je ubacio 15 poena, dok su Kuol i Nuni Omot na ovom meču zabeležili po 12 poena.

U sledećem kolu Južni Sudan će se sastati sa reprezentacijom SAD, dok Portoriko će igrati protiv Srbije.
 

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu