Nova vest
Košarka 2

27.7.2024.

20:54

Gudurić: "Spremni smo – samo bez straha"

Košarkaš Srbije Marko Gudurić rekao je da reprezentacija ne sme da odustane od svog stila igre protiv SAD na Olimpijskim igrama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Ekipa Svetislava Pešića grupu C otvara sa američkim "drim timom" u nedelju od 17.15 u Lilu.

"Već smo igrali tu utakmicu s njima u Abu Dabiju, tako da mislim da nam to dosta će pomoći značiti za sutra. Spremili smo plan igre, očekujemo da bude fizički teška utakmica sa dosta trčanja. Spremni smo, zdarvi i to je najbitnije. Treba da igramo našu igru, bez straha od njih, meni je svaka utakmica za Srbiju uživanju. Nebitno ko je protinvik. Postoji taj deo da igramo protiv najvećih zvezda ali igramo za našu zemlju, sa momcima koji su braća to je najbitnije", rekao je Gudurić.

"Očekujem tešku utakmicu sa dosta trčanja, ali spremni smo, zdravi smo, što je najvažnije i nadamo se najbolje. Selketor uvek forsira da igramo i mi brzo i uvek smo igrali brzo i prošle godine u Manili i sada se trudimo da igramo tako. Treba da probamo da iskontrolišemo to i da ne uđemo u neko, da kažem, preterano trčanje sa njima. Ali, sa strane, da ne igramo sporo", rekao je Gudurić.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu