Nova vest
Košarka 13

26.7.2024.

10:01

Amerikanci nisu pomenuli Srbiju, ali jedno prezime ipak nisu mogli da preskoče

Stef Kari i Kevin Durent ipak nisu mogli da preskoče Nikolu Jokića na konferenciji za medije uoči početka Olimpijskih igara u Parizu, iako o Srbiji nije bilo ni reči.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MAST IRHAM

Na konferenciji za medije pred početak Olimpijskih igara pojavili su se Stef Kari i Kevin Durent i tokom čitavog razgovora sa novinarima nisu ni reč rekli o prvom rivalu – Srbiji.

Ipak, Nikolu Jokića nisu mogli da preskoče, te je Karfi na pitanje ko će biti najveća zvezda na najvećoj sportskoj smotri kratko poručio da bi to mogao da bude Srbin, ali posle Janisa Adetokumba.

"Janis možda... Jokić", rekao je.

"Orlove" nisu spomenuli ni kada su bili upitani sa kojim timom bi voleli da se bore za zlato.

"Ko god dođe u finale i bori se za zlato", kratak je bio Stef.

Podsetimo, košarkaši Srbije će prvi meč na košarkaškom turniru Olimpijskih igara odigrati protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, najbolje reprezentacije planete.

Član Finiks Sansa, bivši MVP i NBA šampion, Kevin Durent mogao bi da zaigra protiv Srbije iako je čitav pripremni period propustio zbog povrede, jer je viđen kako uredno trenira sa ostatkom ekipe.

Na društvenim mrežama osvanuli su i drugi snimci, ne samo Durenta, već možemo videti i da Lebron Džejms i Stef Kari polako nameštaju "nišanske sprave".

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu