Nova vest
Košarka 25

25.7.2024.

13:14

Sve je gotovo: Avramović predstavljen u novom klubu FOTO

Aleksa Avramović je i definitivno novi košarkaš CSKA iz Moskve, objavio je klub na društvenim mrežama.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Ono što se najavljivalo sada je i zvanično dobilo potvrdu. Aleksa Avramović više nije košarkaš Partizana, što je i potvrdio objavom na zvaničnom nalogu na Instagramu, a odmah potom je i predstavljen u novom klubu – CSKA iz Moskve.

"Bek Aleksa Avramović (29 godina, 193 cm) pridružio se našem timu iz beogradskog Partizana. Dvogodišnji ugovor sa jednim od čelnika reprezentacije Srbije stupa na snagu posle lekarskog pregleda u Moskvi", piše u opisu objave.
 

Ranije u toku dana se i reprezentativac oglasio na društvenoj mreži Instagram gde se oprostio od crno-belog dresa.

"Dragi partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno-bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina, a posebno deci zbog koje i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i da pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima, koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa", napisao je na Instagramu.
 

Podsetimo, Avramović je crno-beli dres obukao 2021. godine nakon što je došao iz Estudijantesa i definitivno ostavio veliki trag. Takođe, najveći procvat u karijeri doživeo je upravo u klubu iz Humske.
 

Podeli:

Komentari 25

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu