Nova vest
Košarka 0

17.7.2024.

21:24

Embid pohvalio Srbiju: Sjajni su – sve će biti drugačije

Američki reprezentativac Džoel Embid pohvalno je pričao o reprezentaciji Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALI HAIDER

Košarkaši Srbije poraženi su od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79, u Abu Dabiju, u okviru pripremnog meča za Olimpijske igre u Parizu.

Novi centar reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Džoel Embid, rekao je da ovo nije bio lični duel već utakmica dve reprezentacije.

"Nije ovo bio duel Jokića i mene, nego utakmica između SAD i Srbije", poručio je Embid.

O Srbiji je rekao:

"Oni su sjajan tim, imaju Jokića, Bogdanovića, neki drugi momci su takođe jako dobri. Igraju dugo zajedno, imaju pravu hemiju u ekipi. Neki su im igrači nedostajali večeras, pa sledeći put kada se sretnemo biće drugačije", kaže rođeni Kamerunac.

O ekipi SAD:

"Sve je još novo, radimo na hemiji, upoznajemo se. Većina izgubljenih lopti koje smo imali su bile rezultat loše komunikacije. Ovo su mi najlepši dani u karijeri, srećan sam što sam ovde, što se družim sa momcima, uživam da igram sa njima. Moje koleno? Nije još sjajno, bude čas bolje, čas lošije", istakao je centar Filadelfije i reprezentativac SAD.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu