Nova vest
Košarka 2

16.7.2024.

8:40

Stiv Ker: "Srbija je fantastičan tim"

Stiv Ker, selektor košarkaške reprezentacije SAD, govorio je u superlativima o našem nacionalnom timu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Srbija i SAD će u sredu (18.00) igrati pripremni meč u Abu Dabiju, pre nego što se suoče i u Lilu u grupnoj fazi Olimpijskih igara.

Pred taj susret, Ker je govorio o stanju u timu.

"U narednih nekoliko mečeva ću nastaviti da eksperimentišem sa postavama. Džoel je sve bolji i bolji, svakoga dana. Visokim igračima je potrebno duže da uđu u ritam, ali volim Džoela, on je dominantan igrač", rekao je Ker

Potom se okrenuo ka ekipi Svetislava Pešića.

"Srbija je fantastičan tim, jedan od najboljih na svetu. Gledaćemo ih sutra, daću igračima slobodan dan pošto im treba odmor, a zatim ćemo se pripremati za Srbiju. Suočićemo se ponovo sa njima u grupnoj fazi u Lilu, tako da će ovo biti dobar test", dodao je Ker.

Ne beži od uloge favorita.

"Osećao sam to i prošle godine na Mundobasketu. Prihvatamo taj pritisak. Nema sumnje da ovaj tim ima puno vrlo talentovanih, poznatih superzvezda. Tako da razumemo da su očekivanja veoma visoka. Ali prihvatamo to i uzbuđeni smo zbog izazova koji su pred nama", rekao je Ker. 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu