Nova vest
Košarka 33

3.6.2024.

22:47

Sferopulos napustio konferenciju: Partizan tri meseca priča o sudijama!

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske posle pobede nad Partizanom u prvom meču finala Košarkaške Superlige Srbije.

Aleksandar Stajkovac
Peđa Milosavljević/Starsport

Zvezda je savladala Partizan sa 89:88, u okviru prvog meča finalne serije i sada vodi 1:0, pred duel u "Beogradskoj areni".

Sferopulos je imao kratko izlaganje i završio konferenciju.

"Čestitam igračima na pobedi. Bila je to velika pobeda za nas, ali ovde sam samo 10 meseci, svi su videli šta su moji stavovi kao trenera Crvene zvezde. Poštovanje lige, protivnika, navijača protivnika, sudija. Uvek sam do sad pričao niočemu drugom sem košarci. Partizan je dva tri meseca pričao o sudijama. Nismo imali isti kriterijum. Možemo da pričamo mi i mi o sudijama, kako bi zaštitili naše igrače. Izgleda da samo to deluje. Nema pitanja", rekao je Sferopulos i završio konferenciju.

Podeli:

Komentari 33

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu