Nova vest
Košarka 3

26.9.2024.

19:25

Jokić o Vestbruku: "Znam ga – odličan igrač za Denver" VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić govorio je o svom novom saigraču Raselu Vestbruku.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Denver je organizovao medijski dan, a Jokić je pred američkim novinarima odgovarao na razna pitanja, a jedno je bilo vezano za Vestbruka.

"Znam ko je on. Igrali smo jedan protiv drugog. Sjajan saigrač. Naporno radi, poseduje liderstvo... Mislim da je on sjajan, sjajan igrač za nas. Mislim da će doneti sve dobre stvari", rekao je Jokić.

Srpski košarkaš pričao je i o nastupu na Olimpijskim igrama i tome kako je uživao igrajući za nacionalni tim, sa kojim je uzeo olimpijsku bronzu.

"Naravno, neću reći da mi to ništa nije značilo jer sam zaista uživao igrajući za reprezentaciju, igrajući za svoje prijatelje, predstavljajući svoju zemlju, svoj rodni grad, porodicu, znaš. Mislim da je to sjajno iskustvo i mislim da svaki igrač koji ima priliku da to uradi, treba to da uradi. To je potpuno drugačije takmičenje, turnir, kako god želiš da ga nazoveš, i, znaš, u suštini svaka utakmica je bitna – ako izgubiš, ideš kući. Tako da mislim da je to veoma, veoma zanimljivo, i posebno za igrače koji mogu da igraju, savetujem ih da to urade", rekao je Jokić na konferenciji za medije u Denveru.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

5 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

16 h

Novo Sport Video Menu