Nova vest
Košarka 4

23.10.2024.

12:45

Sferopulos otkrio kada Petrušev može da zaigra VIDEO

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde, potvrdio je povratak Filipa Petruševa na Mali Kalemegdan i otkrio kada će biti dostupan timu u susret meču sa Realom (četvrtak, 20.45) u meču petog kola Evrolige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povreda Džoela Bolomboja je odigrala presudnu ulogu.

"Da, bez Džoela smo. Prošle nedelje sam rekao da nismo na tržištu. Ta povreda je bila okidač. Pratili smo tržište sve vreme kako bismo bili spremni za neočekivano i nažalost to se desilo. Naš menadžment i čitava organizacija je sjajno reagovala i počela da pregovara sa Petruševim. Mogu da kažem da smo u završnim pregovorima sa Olimpijakosom oko jednogodišnje pozajmice", rekao je Sferopulos.

Oprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

Upitan je i da li će mu Petrušev, sa izuzetkom meča protiv Reala, biti odmah na raspolaganju.

"Naravno. Očekujemo da je spreman. Trebaće mu nekoliko dana da nauči sistem, ali biće odmah dostupan našem timu", dodao je grčki stručnjak.

Petrušev se pridružuje velikom fondu srpskih igrača na koje Janis može da računa.

"Uvek je važno imati lokalne igrače, uvek verujem u njih bez obzira na to gde sam trener. Uvek želim da imam najbolje igrače iz te zemlje. Sa njegovim prisustvom dodajemo još jednog igrača koji će nam pomoći da ispunimo svoje ciljeve", zaključio je Sferopulos.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

B92.net

12:43

2 h

Novo Sport Video Menu